UKM Nord-Trøndelag

UKM

Mønstringen er fra fredag 28. april til søndag 30. april, Stjørdal, Kimen kulturhus

Påmelding workshop

Her kan du melde deg på workshop! Trykk på innlegget og bli med :-)

les mer

Sett av helga 28.- 30. april

Sett av helga 28. - 30. april. Da er det fylkesmønstring i Kimen kulturhus. I det programmet er satt, blir det lagt ut her. Ikke deltaker, men har lyst til å oppleve litt av stemninga ved fylkesmønstringa? Billetter blir lagt ut på kimenkulturhus.no om ikke lenge.

les mer

UKM – uka

Den store UKM - uka er fra 2.mars til 5.mars.De fleste har enda et åpent påmeldingsskjema, men det begynner å haste. Det er absolutt siste mulighet for 9 kommuner.

les mer

Wæææh, påmeldingsfrist?! UKM?! Nå?!

Ungdommer i Vikna, Flatanger, Namdalseid, Namsos, Leksvik, Stjørdal og Meråker - det er ikke lenge til påmeldingsfristen i din kommune og med dette din mulighet til å delta på UKM 2017 går ut.... Mange har enda god tid til å tenke og melde seg på, men plutselig er påmeldingsfristen og muligheten til å delta også for dere ute. Fortsatt usikker på hva du kan og vil delta med? Kanskje får du litt inspirasjon av å lese teksten nedenfor?

les mer

Ellevilt startskudd av «Er det noen kunst»

Nå tenker du sikkert - hva i alle dager er: "er det noen kunst"? Har det noe med UKM å gjøre? Joda, så absolutt. Det handler om at ung kultur møtes og det skjer på tvers av kommunegrenser og på tvers av kulturuttrykk nå i Midtre Namdal. Nedenfor finner du masse informasjon. Synes du dette blir for komplisert, eller bare er nysgjerrig - ta en telefon til UKM kontakten i din kommune eller send en mail.

les mer